Kuva: Yoon Gyung Ha

Pidän aidon tekemisen dokumentoinnista. Siitä, kun on kutsu osallistua, lupa tarkkailla ja harteilla oikeat työkalut ilahduttavien kuvien luomiseen. Teen kuvasarjoja, jotka pyrkivät oivaltamaan ja näyttävät ihmisten vuorovaikutuksen.
Aloitin kuvaamalla uunissa kypsyviä uuniperunoita vuonna 2003. Jatkoin urheiluun – rata-autoja ja suopotkupallon maailmanmestareita – kunnes tykästyin erityisesti työpajojen ja työn arjen kuvaamiseen. Luin valokuvan, valokuvaamisen ja kuvankäsittelyn teoriaa ja kehitin visuaalista silmää valokuvauksen ja graafisen suunnittelun kursseilla yliopistoissa Vaasassa, Mariborissa ja Buenos Airesissa. Kauppatieteen maisterin tutkinto jäi kesken, mutta liiketalouden perusopinnot helpottavat yritysten tarpeiden ymmärtämisessä toimeksiantojeni tullessa pääosin liike-elämästä.
Lämmin ja tinkimätön
Jani Lehtinen samasta työyhteisöstä kutsuu minua arjen sankariksi. Koen sen niin, että Jani on sekä uskomattoman hieno mies että on näkee tapani kuvata arkisiakin työtehtäviä taianomaiseksi.
Minusta mikä tahansa tilanne voidaan esittää arvokkaasti ja hyvällä maulla. Usein tarvitsee vain tarkkailla harkiten ja olla valmiina toimimaan.
Kiitos, kun kävit.
Ota yhteyttä 050–3579252 tai anssi@johnlatvia.fi ja jutellaan lisää.

Vinkkinikkari

Olen onnekseni tavannut lahjakkaita ja helposti lähestyttäviä tekijöitä. Tässä muutama suositus:
Savutuvalla on erityisen nätit puitteet ilahduttavan kuvan luomiseen työpajoissa ja tilaisuuksissa, eikä haittaa, että paikan pyörittäjäpariskunta Minsku & José ovat äärimmäisen sydämellisiä ihmisiä ja heidän tiiminsä täydellisen luottamuksen arvoinen.
Taival Median JP tekee yhdenmiehenbändinä broadcasting-tason live-lähetyksiä verkkoon. Hän hoitaa äänen, kuvan ja tekniikan ohjauksesta robottikameroihin niin, että tieto ja tunnelmat kulkevat.
Meomilaiset väittävät tekevän Pohjoismaiden kovinta jälkeä WordPressillä. En väitä vastaan. On meinaan sekä viis-kautta-viis -tuloksia että hemmetin mukava työyhteisö.

Kysy rohkeasti lisää.
Lähetä
Kiitos! Luen viestin ja palaan sen jälkeen asiaan. Siihen asti, oikein hyvää päivän jatkoa.