Kuva: Yoon Gyung Ha

Pidän etenkin aidon tekemisen dokumentoinnista – työpajoista, tapahtumista ja työn arjesta. Kun on kutsu osallistua, lupa tarkkailla ja oikeat työkalut merkittävien kuvien luomiseen. Minusta on hauskaa, kun kuvani ilahduttavat työn tekijöitä ja tukevat viestintää.
Aloitin kuvaamalla uunissa kypsyviä uuniperunoita vuonna 2003. Lainasin koulukuvaajaystäväni Nikon-filmijärjestelmäkameraa ja 15 vuotta myöhemmin intohimonani on työn tehtävien ja tilaisuuksien tallentaminen sähköisiin kuviin. Kuvasin ensin paljon urheilua – rata-autoja ja suopotkupallon maailmanmestareita – kunnes graafisena suunnittelijana tykästyin kuvaamaan työnantajan työpajojen ja tapahtumien tilanteita kuvittamaan taittopöydälläni olleita julkaisuja.
Luin valokuvan, valokuvaamisen ja kuvankäsittelyn teoriaa ja paransin visuaalista silmää valokuvauksen ja graafisen suunnittelun kursseilla yliopistoissa Vaasassa, Mariborissa ja Buenos Airesissa. Samaan aikaan pitkällä ollut kauppatieteen maisterin tutkinto jäi kesken – toisaalta liiketalouden opintojen ansiota näkökulmani on aina tilaajan tarpeissa.
Esteettisesti kaunista dokumentointia voi mielestäni esittää aivan mistä tahansa aiheesta.
Lämmin ja tinkimätön
Jani Lehtinen samasta työyhteisöstä kutsuu minua arjen sankariksi. Koen sen niin, että Jani on sekä uskomattoman hieno mies että on näkee tapani kuvata arkisia työtehtäviä taianomaiseksi.
Kiitos, kun kävit.
Varaa aika keskustelulle osoitteessa when.works/anssik tai ota yhteyttä 050–3579252 / anssi (ät) johnlatvia.fi niin jutellaan lisää mahdollisesta kuvauskeikasta.

Kysy rohkeasti lisää.
Lähetä
Kiitos! Luen viestin ja palaan sen jälkeen asiaan. Siihen asti, oikein hyvää päivän jatkoa.

Kivääritehtaankatu 6 C (5. krs c/o MEOM), 40100 Jyväskylä

Vinkkinikkari

Olen onnekseni tavannut lahjakkaita ja helposti lähestyttäviä tekijöitä. Tässä muutama suositus:
Savutuvalla on erityisen nätit puitteet ilahduttavan kuvan luomiseen työpajoissa ja tilaisuuksissa, eikä haittaa, että paikan pyörittäjäpariskunta Minsku & José ovat äärimmäisen sydämellisiä ihmisiä ja heidän tiiminsä täydellisen luottamuksen arvoinen.
Videostriimaaja JP Tuhkanen
Taival Median JP tekee yhdenmiehenbändinä broadcasting-tason live-lähetyksiä verkkoon. Hän hoitaa äänen, kuvan ja tekniikan ohjauksesta robottikameroihin niin, että tieto ja tunnelmat kulkevat.
Meomilaiset väittävät tekevän Pohjoismaiden kovinta jälkeä WordPressillä. En väitä vastaan. On meinaan sekä viis-kautta-viis -tuloksia että hemmetin mukava työyhteisö.
Kerro missä kuvataan. Minä huolehdin, että kuvat välittyvät eduksenne.